tirsdag 15. september 2009

Nesten så jeg skjemmes...
sist jeg oppdaterte var mai,men jeg har maaange unnskyldninger,og jeg har så absolutt ikke vært like rolig i strikkeverdenen...eller..andre verdener for den saks skyld....jeg har store planer om å bytte blog,hvilken hjemmesidelager er best?Jeg takler ikke blogspot for jeg bruker så lang tid på å tenke gjennom hvilke bilder som skal legges inn i riktig rekkefølge,også blir alt bare helt rotete,og det går ikke ant og flytte de på plass!!!!Jeg har jo en del å berette...og alt kommer i helt feil rekkefølge,null systematikk,så...jeg håper dere har litt medynk med meg:)og tar det med et smil!
Som sagt har jeg ikke vært rolig i strikkefronten,mye mer er lagd enn hva jeg har bilder her,for jeg bor for tiden hos mine foreldre,som jeg har gjort hele sommeren.Et av mine siste verk er denne stesdaljakka,som er sendt nedover til Jenny,strikket i str 2 år,denne får hun i ett-årsgave på bursdagen sin på fredag!Og undertegnede er veldig fornøyd med arbeidet-10 dager tok den..
For noen uker siden,kom Jenny på oppmuntringsbesøk til meg ei helg,og vi hadde det VELDIG kjekt sammen,her har hun oppdaget Gressløken...
Etter å ha vært syk i hele vår og sommer,har jeg endelig de siste dagene kunne begynne og gå turer.Og turene blir lengre og lengre.Kondisen er elendig,men humøret på topp i deilig,frisk luft,kuling og regn:


Ingenting og si på naturen..
Teppet er strikket i barselgave til ei venninne som fikk ei pie nå...Extra Merino Fine...og mønster fra www.garnstudio.no og arbeidet tok 3 dager..
På pinnene har jeg en selbuvott(denne er egentlig ferdig for lenge siden)to par labber i fabel ble med Jenny hjem...


Også strikka jeg sokker og votter m åttebladsrosa i 2-trådsgarn til Jenny.De var litt av et arbeid,men de ble forferdelig flotte,og godt brukt allerede!
Sokkene:


Vottene:Så-siden sist er det blitt to sykehusinnlegg.Et kort og et langt...det første den 1.juli,da pga blødninger,denandre den siste uka i juli,da hadde jeg fått en bakterie etter en kraftig antibiotikakur,og var blitt alvorlig syk.jeg hadde gått i nesten en mnd med sterke smerter,diare og diverse andre ting...og feber..HØY feber...og de siste ti dagene klarte jeg bare og spise ei halv brødskive og drikke 3 liter vann om dagen....Jeg var rett og slett så syk at doktoren ikke hadde ord for det.Jeg har kommet meg,men kroppen er ikke som før,den må bygges sakte men sikkert opp.Etter det siste sykehusoppholdet,fikk jeg også vite at jeg ikke har ulcerøs colitt,noe jeg selv og mistenkte.vi vet ikke hvorfor jeg blør,men jeg har en en diagnose som heter Hypoparatyroidisme...som har noe med kronisk lave kalsium,natriumnivå og D-vitamin.Jeg får behandling og håper jeg blir bedre.
Her er intravenøs-stativet etter et par timer innlagt,men det kom jaggu mer....tror jeg hadde fire poser til med ting som skulle inn i kroppen...

En gledelig nyhet er at jeg nå får all tannbehandling dekket!HURRA!Det har jeg `kjempet` for i mange år...Håper bare ting roer seg sånn at jeg får begynt og leve litt mer.Det går jo framover,men man blir jo grundig lei.Får tatt med meg litt lettvint strikketøy når jeg er og får påfyll da,for det tar gjerne to-tre timer,og jeg er allerede plassert i godstol...I-poden følger vanligvis også med..!
Er så mye jeg kunne sagt og skrevet,men jeg slutter her i dag,det kommer flere,men kanskje på en ny hjemmesidemekker....anbefalinger taes imot med stor takk!!!!!!
Og sommerens håndarbeider vil og bevises etterhvert,også hva jeg har på pinnene akkurat nå
(ja,Jeg har et par pledd,selbu-votter,en vest til meg selv som hekles,labber,og jeg har planer om å skaffe meg to prosjekter til.....muligens en kjole.....hehe....):)
God bloggedag kjære venner!!!!
Ingen kommentarer: