torsdag 14. mai 2009

Nå teller vi jammen meg mai,og her har det vært lite aktivitet....heldigvis,har det ikke vært lite liten aktivitet på strikkefronten.
Tenkte og lage et lite blogginnlegg nå,litt oppdateringer,men får ikke lagt inn noen bilder,for min egen pc er full av virus,og må inn for reparasjon,så jeg er uten både nett og pc for tiden:(
VELDIG mye har skjedd siden sist,sånn personlig sett,så jeg har mine grunner for ikke å ha blogget.
For å si det sånn,ble jeg akutt innlagt på sykehus natt til skjærtorsdag med diverse mageproblemer.Ting jeg har slitt med de siste ti åra,med akutte tilbakefall.Denne gangen var det ordentlig akutt,og jeg hadde behov for intravenøs væske og næring og kortisonbehandling,da jeg hadde gått i flere uker med kraftig diare,blod og slim og ganske redusert almenntilstand.Jeg har hatt dette i ti år,med forverrede perioder,men alltid fått hørt at:`nei,det er nok influensa`,eller..nei...`du har nok bare magesyke`.Crp og alle blodprøver har vært ganske normale,og ingen har kunnet forklare hva jeg hadde.Bortsett fra meg da,jeg har vel nesten hele tiden ant hva det kunne være.Var innlagt der hele påsken,og feiret bursdagen min med diverse forberedelser til colo og gastroskopi.De kunne ikke se noen akutte forandringer,men på mandag var jeg inne hos behandlende lege og fikk svaret på prøve,eog joda,det stemte hva jeg trodde...Jeg har Ulcerøs Collitt(kronisk,inflammatorisk tykktarmsbetennelse),og får nå ENDELIG behandling.Det kan høres litt rart ut..men jeg er SUPERlettet og KJEMPEglad for å ha fått diagnose,for å slippe å høre at det sikkert er innbilning,psykisk eller forkjølelser osv.,Nå kan jeg lene meg tilbake på at det er denne diagnosen som fører til hvordan tilstanden min er.Og det er ganske godt.Så det var denne oppdateringen:)

På strikkefronten var det ganske rolig når jeg var på det verste,i tre uker,men når jeg kom hjem igjen,fikk jeg FULLSTENDIG dilla!!!!!!!
Jeg strikket bomullskjole str 12 mnd til Jenny,i hvitt og blått,blondemønster,med bolero og hatt og sko til,på den nette tid av 7 dager.Samtidig har jeg også heklet henne en kåpe.Paralelt med den kjolen.Så startet jeg opp med kjolen fra ptdesign,beskrevet under forrige innlegg.Der er jeg ferdig med forstykket og nettopp begynt på bakstykket,også har jeg Muskatkjolen fra garnstudio,jeg bare mangler en skulder på,men der må jeg stoppe opp,for jeg MANGLER garn.
Så.jeg har vært ganske effektiv....med andre ord:)

Vi har også hatt besøk av Jenny i 1.mai helga,og det var KJEMPEkjekt og en veldfig deilig avkobling.Hun er blid som ei sol,og to tenner har hun også fått.Nå hører jeg at hun haar begynt og stå på knær,så her skjer ting fort...kjempemoro og følge med,bare synd de bor så langt unna!!

Dagene går nå til å nyte lyse dager,vår,og til å bygge opp kroppen igjen..den har jo gått i fullstendig dvale..så jeg tar noen små rusleturer innimellom og gjør en del husarbeid og er i bevegelse,og strikker:)

Nå skal damen derimot ut i sola....bilder og nytt bloigginnlegg kommer så snart jeg har fått reparert pcn min....Ønsker dere en SUPER dag!!!!-Det skal iallefall jeg ha!!

3 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Det må være utrolig deilig å endelig ha fått en diagnose!! Uansett om det er en sykdom du må ta hensyn til bestandig så har du i alle fall et navn på den. Lykke til med både magen og jakten på det løse garnnøstet! Klem fra Hanne.

GreteR på HB sa...

Så flott at du endeleg har fått ei diagnose. Ikkje at det er flott at du er sjuk nei.
Men for å sei det sånn: Samma kva båten heiter berre den vert sjøsett.

Håpar du no får mykje hjelp og oppfølging.

Marit sa...

Skjønner at du er lettet! God bedring og ha en flott 17.mai helg!